bugün

game of thrones

orta çağ zamanını gayet iyi işleyen, aileleri konu alan ve o zamanki zorlukları ve yaşantıyı güzel yansıtan bir dizi.

ensest ilişkilerin, taht uğruna yapılan savaşların, çevirilen entrikaların ve ailelerin birbirlerine karşı düşman olmaları ve çok çabuk gaza gelmelerinin iyi bir göstergesidir.

demir taht için yapılan mücadele, yitip giden insanlar, kadınların ve erkeklerin zor yaşantıları, hava koşulları...

kesilen başlar, parmağını emen bir veletin kral olması, aynı veletin annesinin kendi erkek kardeşiyle yatması, kral denilen adamların gay olması, gay olduğunu bilen eşinin, kendi abisiyle kocasının ilişkisi olduğunu da bilmesi, bunu doğal karşılaması hatta onunla birlikte üç kişinin katılacağı bir ilişki teklif etmesi. ateşe tapan bir kadın'ın gebe kalıp içinden gölge misali bir yaratığı dışarı çıkarması. büyüler, gizemler, kavgalar...

orta çağı, bu çağda yaşamak istersen izlenecek bir dizidir. bir atın kişnemesi, nallarının toprakta çıkardığı sesteki orjinalliğini duymak istersen, çeliğin sesinin nasıl birşey olduğunu ve kavga esnasında ne kadar güzel çınladığını duymak istersen, diri ve güzel vücutlar görmek, sibel kekilli'nin (hâlâ) görmediğin biryerleri kaldığını düşünüyorsan onlara bakmak, şuanki hayatına şükredip başını yastığa rahatça koyup uyuyabilmek için şiddetle izlenebilecek bir dizidir.
güncel Önemli Başlıklar