bugün

muharrem ince ye cinsel taciz suçlaması

vay arkadaş hangi yüz yılda yaşanıyor denilendir. Arkadaşım millet uzaya çıkıyor. insan klonluyor teknolojide bize sunulmayan ama Haarp projesi kapsamında neler var neler. Şimdi bir adamın Meclisteki sesini alıp gerekli techizatla Klavyeden " ben abazayım" değil isterseniz binlerce paragraflık ses kayıtları yapılıyor. Senin telekominikasyonun kimin elinde arapların = tayyip . Hatlardan girip kişi farkına varmadan mesaj bile attırılıyor. Bu yeni bir şey mi ?

20 sene önce aynısı Necmettin Erbakan döneminde de yapıldı. Bir sürü kasetler konuşmalar , montajlama teknikleri vs vs .

EE recebin hakkından kim geliyordu Deniz Baykal, daha doğrusu yavaşlatıyordu. Ne oldu ? Kaset ! Aynısı mhp için, şimdi de tüm akp millet vekillerinin ve sempatizanlarının korktuğu tek adam haline gelen Muharrem ince. açıkcası baya geciktilerde .
Heee ama akpli olursan 12 yaşındaki kıza tecavuz et ! sana helaldir. Sen akpsin büyük düşün! Bu adam yarın birgün okulda senin benim kızıma tecavuz edicekte yargılanmıcak.

tüm bunların akp ile de ilgisi yok. Bu adamlar masonluk yapan illuminati nin , siyonistlerin piyonu. Bunlar olmaz bir başkası olur, o olmaz bir başkası olur. Yüreğinde allah olmayan herkes olur. Ve allahın adını hiç korkmadan bu derecede güzelce kullanarak herkesi uyutur.

Benim hakkım helal değildir ben insanım , ben müminim diyipte çıkarları için doğru yoldan sapanlardan. milyonlarca yetimin ,mağdurun hakkı helal olmasın yezidin yolundan gidenlere. Ve bir gün mahşer günü geldiğinde Sırat denilen köprüden geçerken patır patır bu günahlar yüzünden hak ettiğinizi alınız.

ama şunuda biliniz allah yarattığı kullara yenilmez, yaratanın düzeni hakim olacaktır.
güncel Önemli Başlıklar