bugün

sevgiliye yazılacak doğum günü mesajı

bence sevgiliye yazılacak mesaj diğerlerinden farklı olmalıdır. zira onun önemli olduğunu ve okuduğunda gerçekten sevindiğini anlaması gereken bir durumdur. bu konu hakkında şöyle bir fikrim vardır ki bu herkes tarafından kullanılabilir fakat bu mesaj için o gün sevgiliniz ile buluşulmayacak durum varsa geçerli olabilir.

kıza doğum gününü unutmuş gibi davranılır saat 00:00 da mesaj atılmaz. hatta gerekiyorsa erkenden uyunur. ertesi günde konu hakkında hiç konuşulmaz hatta çalışılıyorsa "aşkım bugün çok yoğun pek konuşamayacağız" denilir. kız bu duruma son derece üzülecek ve unutulduğunu doğum gününde kendisiyle ilgilenilmediğini ve onu sevmediğinizi düşünecektir. işte önemli olan konu budur. bu durum bizim golü atmak için hazırladığımız zemindir. gün ve akşam saatleri yine aynı şekilde geçirilir ve günün son dakikalarında yaklaşık 23:50/55 gibi kız arkadaşımıza şu şekilde mesaj atılır.

" Sevgilim! biliyorum bugün bana çok sinir oldun seni unuttum ihmal ettim sandın ama benim öyle bir düşüncem hayatta olamaz. Çünkü sen benim dünyadaki en değerli varlığımsın. Herkes birbirinin ilk önce doğum gününü kutlamak ister çünkü onlar sıradan insanlardır ve sıradan işler yaparlar. sen benim için sıradan biri değilsin. ilk olanlar her zaman gelir geçer fakat son olan kişi her zaman kalıcı, hayatını geçireceğin insandır. sen benim hayatıma giren son insansın ben de senin hayatına giren son insan olmak istiyorum sevgilim. bu yüzden en son doğum gününü ben kutlamak istedim. doğum günün kutlu olsun aşkım seni her zaman seveceğim."

bu mesajı gönderdiğinizde kız arkadaşınızın götü düşecek, yüzünde aptal bir gülümsemeyle telefonun ekranını öper duruma gelecektir.