bugün

kaideyi taciz eden istisna

birdenbire bok atılan yazar. yazık değil mi? kendince çevre oluşturmuş. beğenenler var muhakkak. facebook'ta entryilerinin en beğenilenler listesine girdikten sonra yayınlandığı söylenmiş. Kendisi, bundan haberi bile olmadığını belirtmiş. her şeyden önce giriş, gelişme, sonuç gibi planlı bir düzeyde yazıyor bu adamlar. herkesin kendince bir tarzı var. ben pek okumuyorum, uzun geliyor. dikkat spanim zayıf. tek satırlık, iki üç cümlelik entriler, özellikle ironi içeriyorsa -ki bunun ustaları da var burda- onları daha çok seviyorum.

ama tarz meselesi bu amk. bu adamlar. entrilerini bir yerlerden çalıyorlarsa sinirlenirim. hayır aga oturup yazıyorlar emek harcıyorlar. başkası ironi yapıyor, başkası bilgi veriyor, başkası ciddi ciddi yazıyor, başkası anılarını yazıyor. bu iki yazarın suçu ne? hem karma hiçbir şey değil, önem vermem diyenler, niye bu başlık altında halay çeker ki? bal gibi önemli ki yakaladım bi şeyi götüreyim ucundan diosun. kıçımın kenarı önemli değil. önemli değilse istatistiklere bakmazsın, böyle bi şeyi görsen başını çevirirsin. kıskançlık, karalama, toplumsal linç, hepsi burda.

bi teklfim var lan amk. şurda bu arkadaşı linç edelmi diyenlerin her bir entrilerini toplu olarak oylayalım. yarın, gelecek hafta aylar boyu onların entrileri beğeniler listesinde yer alsın. osbir çeksinler. mutlu olsunlar. entryileri billboardlarda yayınlansın. ondan sonra hep beraber mutlu olalım sözlükte çekişme olmsın amk.

ben bu kadar uzun entriden sıkıldım. adamlar bunun beş katı kasıyor. sırf ona saygı duyun. hiç olmazssa iki cümleyi yan yana getirebilen insan bunlar.

sen entry yazamazsın, espri yapamazsın, ironi nedir bilmezsin, gelip bok atarsın peeh

Adet günlerinden edit: Aynı entry googhann adlı yazara da yazdım. Aynı konu çok üşendim farklı şeyler yazmaya. Görüşlerim aynı. ikisine de haksızlık ediliyor gibi Tanımam etmem okumam da. Madem karma şu bu önemli değil niye bu adamlara saldırıosunuz? Beğendiğiniz yazarları okuyun artılayın. Beğenenler listesini siklemeyin. Kabul edin beğenenler listesi NewYork Times Bestseller listesi gibi, sürekli kötülenir. ama insanlar hala o kitapları alır.