bugün

kızla ilk buluşmada şekersiz kahve içme rezilliği

t: ilk kez buluştuğunuz kız arkadaşınızla kahve içmeye gittiğinizde başa gelen kötü olaylar zinciri.

aynı zamanda iki yıl kadar önce yaşadığım rezilliğe benzer bir olaydır. gerçi buna rezillik demek biraz ağar kaçar gibi ama kızın durumu ne kadar anladığına bağlı tabi.

güzel güneşli bir izmir günü buluştuk kızla gezdik yemek yedik falan.

ben: şimdi ne yapalım?
kız arkadaş: gel bi kahve içelim olur mu?
ben : oluur.

kıbrıs şehitlerine doğru yürüyoruz geldik karşılıklı iki büyük kahve firmasının ortasındayız "hangisine girelim" diyo kız dedim "kahve dünyası" türkler kazansın mantığı.** oturduk bir yere.

k.a : ne içelim?

b: farketmez ya ben uyarım sana.

k.a: ben bademli içicem olur mu?

b: olur olur severim ben badem.

k.a: biraz acı oluyo ama sever misin öyle?

b: severim ya bademli alaım biz iki tane.

kahvenin adı bademli mi acı bademli mi hatırlamıyorum ama içimden hep acı bademli demek geliyor. her neyse kahveler geldi amk o nedir yaa nasıl bi acııı nasıl bi lezzetsiiz ağzım yüzüm kaydı diyorum "nasıl bitecek bu yok valla bitmez". kız da arada beni seyrediyor.

k.a: ne oldu sevmedin mi?
b: yok yaa uzun zamandır içmiyordum da.

ben düşünüyorum ne yapayım şeker mi doldurayım içini falan diye sonra bi baktım kız kaşığı yiyo "ana! " hemen önüme döndüm öyle mal gibi bakmayı kestim "ben anlamıştım zaten bu kaşıklarda bi numara olduğunu renginden belli baksana". aldım kaşığı daldırdım kahvenin içine erit babam erit zekiyim tabi çikolata eriyecek bende tatlı tatlı içicem kahvemi. ama olmadı daha acayip bi tat çıktı ortaya çikolarta da boşa gitti mi? pes ettim artık içmedim öyle bıraktım kahveyi. kız bi güzel bitirdi tabi bardağı yalıyacak utanmasa. sonra kalktık ödedim hesabı en az 12 tl olması lazım o iğrenç şeye bide para verdik o kadar bursta yok o zamanlar bak.

kız duruma uyandı mı ne kadar uyandı bilmiyorum ama ben kahve içmeyi sevmiyorum abisi o günden sonra* gitmedim bi daha hiç gitmicem de len.