bugün

eski sevgilinin hastanelik olması

eski sevgilinin hastaneye kaldırılmasıdır.

3 senedir konuşmamış dahi olsan, merak edip aramak zorunda kalıyorsun. sonuçta yıllarca birliktelik yaşamışsın. aradığında numaranı başkasından aldım diye yalan söylüyorsun ki söylemek zorundasın. sallanılan isim tutarsa iyi olur, tutmazsa anlar yalanı, tabi bilmiyorum tutup tutmadığını.

senin olduğunu öğrenince müthiş şaşırıp, heyecanlanıyorsa sen de bitiyorsun o sırada. ve 5 dakikalık konuşmada 20 kere teşekkür ediyorsa, sesi titriyorsa, gözlerinin sevinçten dolduğunu anlıyorsan, senin de gözlerin dolmuştur. 5 hafta daha iyileşemeyecek olması da cabası, onun kadar üzülüyorsun.

keşke yanında olsaydım da diyor insan, fakat yollar vefasız işte, nasıl gideceksin ki. ama bilseydim ilk günden, atlar giderdim yollara inat. 5 hafta sonra iyileşse bile sonuçta yarın taburcu oluyormuş.

en kötü olanı da, telefonda böyle bir duygusallık yaşanmasına rağmen, onunla aramızda hiç birşey olamayacağı. çünkü senelerdir ne o beni arar sorar ne ben onu. onun hayatından kimler geldi geçti, benim hayatımdan kimler geldi geçti. itiraf etmeliyim; onun gibisi hiç gelmedi. ama yıllar öyle bir hatır koydu ki; hiç arayıp sormadık birbirimizi, arada bir ''naber, nasılsın, doğum günün kutlu olsun'' dan başka.

ve ben onu bugün şaşırttım, çok mutlu ettim biliyorum. fakat benim hakkımda birşey düşünmeyeceğini de biliyorum. sadece aradım, mutlu oldu, heyecanlandı ve bitti. hayat çok karmaşık.
güncel Önemli Başlıklar