bugün

the elder scrolls v skyrim

--spoiler--
düğünü bastığınız kara biraderlik(dark brotherhood) görevinden sonra, eski speaker(geveze)lucien abinin (ultra spoiler) ki kendisi oblivionda pisi pisine ölmüştü(ultra spoiler son) ruhunu çağırma şeysinin verildiği oyun. ha ilk başta kim olduğunu anlamak zor tabi ama yeni mekanana temizlik(purification) olayına takdığını görünce insanın sarılıp ağlayası geliyor. hey gidi eski purification'lar... nice yiğit... duygulandım.

neyse o değil de, size önerim her guild görevini ve ana görevi aynı anda götürmeniz. hatta thiefes guild'i biraz önce bitirin derim ben. çünkü, sonra guild master olup başka görevde getir götür işi yapmak koyuyor adama. hele dragonborn olup hırsız olmak çok fena. o yüzden hırsızlık görevlerini çıkartın elinizden. ki onlar da çok keyifli lan... bir de bilmem ne job diye sonsuz görev var galiba...

o değil de kara biraderlikte listener olup da astrid'in lafını dinlemek de rahatsız ediyor hani... kara annemiz benimle konuşuyor la, sen kimsin... hele bir de five tennets'i hepten bırakmışlar ya... neyse bakalım ne olacak. bence purification görevi gelir cidden.
--spoiler--