bugün

the elder scrolls v skyrim

yüksek levellarda blood dragon ve abileri gökten inmektedir. ki bunlar biraz daha belalı arkadaşlar, yere inmeyi de pek sevmezler e bende kılıç kalkan ustası nordumla seyrediyorum ok atmayı da pek bilmiyor benim karakter eppeyi sıkıntı oluyor tabi. ben de gitti, breton büyücüsü oluşturdum, önüme geleni kızartıyorum, sneak atackları da geliştirdim. mağaralar falan rahat...

lakin, doğada büyücü olarak gezmek sıkıntılı biraz. hele ki zırh taşımıyorsanız iki adet dağ aslanı kabusunuz olabiliyor. hem hızlı pezevenkler hem de ağır hasar veriyorlar. o zaman artık 3. şahıs kamerasına geçmek şart oluyor tabi. çünkü öbür türlü alevi verirken önünüzü göremiyorsunuz, bu hayvanlar da sizi çok güzel çeviriyor. hatta o konuda kurtlar muhteşem kaçıp toplanıp organize saldırıyorlar, eğer ki bunu kasten yapıyorlarsa muhteşem bir şey bu. o değil de aklıma geldi, yine dağ bayır görev peşinde koşuyorum, birden nehir kenarında ayının teki saldırmaya başladı. ben kaçarkene ayı nehre düştü mü... akıntıya kapıldı gitti hayvancağız. valla bildiğin izledim garibimi... artık nerede kıyıya çıkarsa.

o değil de şu büyüyle çıkan bound sword'un falan gücünü öğrenmek mümkün müdür? hani hıç kılıç taşımasam yanımda...

son olarak ---spoiler--- şu batıdaki cüce şehrindeki house of horrors görevi bitince verilen mace(gürbüz) tam bir büyücü öldüren bişe. hemde içinde soul trap büyüsü var. diğer yandan damage macika ile stamnia olması lazım. büyücülere indirin bu gürbüzü, pilleri bitiyor hemen. azura's star'ı arıyorum şimdi de bulamadım henüz. bulsam enchatlı ok olayına girip alayına giderim. tacirlerdeki büyülü ok-yaylar bir boka yaramadı henüz.
güncel Önemli Başlıklar