bugün

zöhre ana

dahtus arkadaşın bahsettiği kişi Milliyet yazarı ismet Solak'tır. Zöhre Ana ile ilgili kitap yazmış ve Zöhre Ana'da gördüğü kerametleri gözleriyle görüp kitabını oluşturmuştur.
insanları başı açık olarak nefis adı altında değerlendiriseniz, karşınızdaki kişi her gördüğünüz kadına askıntı olduğunuzu zanneder.
Nefis , karşınızdakinin açık olması değil, sizin içinizden geçen psikolojik ruh durumunuzun kötüye gittiğini gösterir.

Çünkü Allah, kadını ve erkeği eşit yaratmıştır, insanın eşi dışındaki herkes de kardeşidir bu gözle bakmak gerekir. en azından Alevi inancı bunu gerektirir. Büyük ululardan Hacı Bektaşi Veli derki: Eline, diline, beline sahip ol. bu kelime HAK evliyasının kelamıdır. Hafife almamak gerekir.

Reenkarnasyon dediğiniz şey, sadece evliyalarda olur. Bir gider bin dönerler. Ölmezler yani. düşününki Hz. Muhammed Mustafa ölmüş olsaydı O'nun ışığı bu dünyada kararmış olsaydı hiç kimse hac denen ziyareti yapmazdı.

din bezirganları, hiç bir kerameti olmadığı halde orda burda dini kullanıp dolaşanlardır. Oysa HAk evliyaları yani Zöhre Ana gibi gelenler, ışık ve kerametleriyle insanları peşinden sürüklerler.