bugün

yurtiçi kargo

cumhuriyet bayramı olması hasebiyle web sitesinde şöyle bir duyuru yayınlayan kargo şirketi;

"önemli duyurular

yurtiçi kargo cumhuriyet bayramı çalışma programı

değerli müşterilerimiz,
29 ekim cumartesi günü "cumhuriyet bayramı" resmi tatili olması sebebiyle;

28 ekim cuma günü gönderileriniz için adres alım taleplerinizi saat 12:30’a kadar 444 99 99 çağrı merkezimize, saat 14:00’e kadar şubelerimize iletebilir, saat 16:00’a kadar da kargolarınızı şubelerimize getirebilirsiniz.
29 ekim 2011 cumartesi günü şubelerimiz kapalı olacak, alım ve teslimat işlemleri yapılmayacak olup, 31 ekim 2011 pazartesi günü itibari ile normal işleyişimiz devam edecektir.
bu vesile ile ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günlerin geride kalmasını diler; yarınlara umut olacak 29 ekim cumhuriyet bayramımızın 88. yılını birlik ve beraberlik duygusuyla kutlarız.
yurtiçi kargo’nun van yardım kampanyası

yurtiçi kargo ailesi olarak van’da meydana gelen depremden dolayı derin üzüntü duymaktayız. 24 ekim 2011 pazartesi gününden bu yana, mağdur vatandaşlarımız için yardım kolileri içeren 150 adet kamyon, yurtiçi kargo bölge müdürlüğümüz aracılığıyla van valiliğine bağlı il afet acil durum müdürlüğü’ne yönlendirilmiştir. 26 ekim 2011 günü saat 17:00’ye kadar, şubelerimize teslim edilecek yardım kolileri, tarafımızca ücretsiz olarak taşınmaya devam edecektir.

bölgeye ulaşan araçlarımızdaki gönderilerin, van il afet acil durum müdürlüğü’ne teslimat işlemleri devam etmektedir. bu nedenle yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılana kadar şimdilik yeni bir gönderim yapılmayacaktır.

yardım gönderen müşterilerimize ve vatandaşlarımıza göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz.

saygılarımızla,
yurtiçi kargo servisi a.ş"
güncel Önemli Başlıklar