bugün

hirsizlarin elini kesin

oldukça gereksiz, düşünülmeden doğrudan kirletmek amaçlı saldırıların yapıldığı husus. türlü türlü şartları vardır demişiz inandıramamışız, araştırmak isteyen baksın şartlarına: http://www.kuranikerim.co...klopedisi/H/hirsizlik.htm

iki eli de kesilene ne yapılacak gibi maksadı ilk cümlemizde belirttiğimiz zeka unsuru içermeyen dalaşmalar da görülüyor. kişi bir şeyi eleştiriyorsa biraz da olsa bilgi sahibi olmalı, öyle sitelerden ayet ve yorumları kopyala yapıştır usülüyle ancak bu kadar olur tabii.

islam hukuku bir halt bilmeyen ufak beyinlilerin saldıracağı bir husus değildir, aman bu insanlık dışıdır gibi söylemler de manasızdır. insanlık dolu uygulamaları görüyoruz, organize suç örgütlerini doğuran sebep nedir acaba? medeni hukuk sistemi o kadar işe yarıyor ki suç oranları sürekli düşüyor, baksana!

hukukta ceza boşu boşuna verilmez, esas amaç mağduriyetin giderilmesi ve caydırma etkisidir mantık açısından bakarsak. işte o yüzden islam hukukunda kişi hangi suçu işlemişse ona göre ceza alır, kasten adam öldürmüşse maktulun yakınları affetmez ise idam edilir, korumalı, belirli bir meblağdan fazla eden bir ziyneti de çalarsa ve yine malın sahibi hırsızı affetmezse eli kesilir.

ayrıca kişinin inanmadığını iddia ettiği, ülkesinde uygulanmayan bir sisteme vücudundaki tüm irini parmaklarından klavyeye boşaltarak saldırması da manasızdır.
güncel Önemli Başlıklar