bugün

kilo almak isteyenlere garantili tavsiyeler

evet arkadaşlar;

kilo vermek isteyenler hakkında sınırsız yazı var fakat almak isteyenler için hiç bir şey yok.,

çok mu zayıfsınız? kilo almak mı istiyorsunuz? o zaman beni dinleyin sıska arkadaşlarım.

ben bir zamanlar çok zayıftım 59 kiloydum ve boyum 1,81... yani bildiğiniz hortlak. şuan ise 80 kiloyum.

nasıl kilo aldım, neyle aldım neler atlattım hepsini siz sevgili vitaminsiz yazarlara anlatıyorum, yani bilgimi paylaşıyorum...

şimdi; ilk önce en yakın eczaneye gidip bir adet prakten alerji şurubu alın 4 tl civarlarında olması lazım ve ilk gün sadece sabah kahvaltısından 1 saat önce bir kaşık alın diğer öğünleri almayın çünkü ayakta uyursunuz.

3. günden sonra öğle yemeğini dahil edin, 1 haftadan sonra akşam yemeklerini de dahil edin 2 hafta yatsı yemeğini de dahil edin. şaşırdınız değil mi? 2 haftaya geldiğinizde akşam yemeğinden sonra araya bir öğün daha sıkıştırdığınızı farkedeceksiniz, çünkü ilacın yan etkisinin bir sebebi bu...

ilaç; metobolizmayı yavaşlatıp aşırı derecede iştah açıyor ve dolayısıyla sizlerde hem çok yiyorsunuz hemde yediğinizi yakmıyorsunuz.
fakat kesinlikle gece yatmadan önce yemek yemeyin benim gibi reflü olursunuz. en iyisi yatsı vakitlerinde yemek yemeniz tavsiyedir.

sisteme girdikten sonra ekmeği kesin sadece yemekle doyun. ekmeğin insan vucüduna sağladığı karbonhidrat ekmeğin yerine yediğiniz yemekten kat ve kat daha azdır. o yüzden midenizi ekmekle değil daha fazla protein, karbonhidrat ve yağ içeren yemeklerle doldurun.

1 kaç ay içerisinde epey kilo aldığınızı farkedeceksiniz, fakat bu şekilde kilo alımı da çok yanlıştır, çünkü her yeriniz yağlanır ve vücudunuz çirkinleşir. sizin ölçünüz yanaklarınız olacak, ne zaman yanaklarınız normal bir hal aldı göz çukurlarınız hortlaklıktan çıktı ve mideniz genişledi işte o zaman ilacı kesin ve protein tozu takviyeli vücut çalışmaya başlayın. bu şekilde vücudunuzu yağlanma ile değil kas gelişimiyle şişirmiş olursunuz.

eğer buraya kadar gelmeyi başarırsanız gerisini siz edinmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda istediğiniz yönde devam ettirme yetisine sahip olursunuz.