bugün

israil hava kuvvetleri vs türk hava kuvvetleri

2003 yılından önce iki kuvvet savaşsaydı eğer, türk hava kuvetleri çok ağır bir yenilgi ile birlikte türkiye cumhuriyetinin yıkılmasına tanıklık ederdik.

bugün ; kendi yazdığımız yazılım ile artık israil savaş uçakları bizim dostumuz değil.
http://www.sabah.com.tr/g...-turk-f16-icin-dost-degil

sene 2011 kendi tankımızı, corvet savaş gemimizi, helikopterimizi, insansız hava aracımızı torpidomuzu ve füzemizi kendimiz yapabiliyoruz. bu saydığım örneklerin 3-5 tanesini 2012 yılında kullanılır halde göreceksiniz.

(bkz: ordusunun komuta kademesi yahudi olan ülke) bu başlığı kontrol edin derim. zira komuta kademesindeki mason ve yahudi asıllı paşalar sayesinde bu ordu hantal ve israil gölgesinde bir varlık sürdürdü. bu paşaların temizlenmesi ordunun 4 te 3 ünün tasfiye edimesi anlamına geliyordu ve hükümet tam 200 yıllık kangren olan yarayı ne kadar canı acısada etinden kopartıp attı.

türk silahlı kuvvetleri batı çalışma grubu ile, büyük klüplü mason paşaları ile, ''israil örneğinde olduğu gibi'' cümlelerini kullanan kendi (türkiye) halkına israil in filistinlilere yaptığı zulmleri reva gören orgeneralleri ile rezil bir yapıdaydı. bugün bu durum nispeten değişti. israil bölgede yalnızlaştı ve abd hangi müttefiğimi yanıma alsam mantığı ile kıvranıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=e5rElUelOJ8

son olarak israil ile türkiye nin olası bir hava savaşı ardından da asker çıkarma girişimleri olduğunu varsayarsak. türk ordusu o topraklara girdiğinde birerli kol olarak her asker bir metrekarede yer alsa israil haritasının üzerini tamamen kapatacağını düşünüyorum.

bugün nasıl ki içimizde hainler var, o günde içimizde hainler olacak hiç şüpheniz olmasın. hem de çok yakınınızda komşunuz olarak, arkadaşınız olarak veya tanıdığınız herhangi birisi olarak.
güncel Önemli Başlıklar