bugün

lisenin vazgeçilmez sınıf karakterleri

hemen hemen her sınıfta en az bir tane bulunan tiplerdir.

sınıfın cool çocuğu: genelde arkalara yakın sıralarda otururlar, saçlar her gün fönlüdür, çoğu zaman tembeldirler ama çoğu kız onlardan hoşlanır içten içe. her öğlen teneffüsünde yanlarında en az bir kızla bahçede turlarlar.
+en iyi yönü, tüm okul tanır.
-en kötü yönü, müdür dahil çoğu erkek bu çocuğa uyuz olur.

ağır abi: her sınıfta bir veya iki tane bulunur. bu adamlar en arkada, cam kenarında otururlar. sınıfın hemen hemen hepsine söz geçirir; gerektiği yerde öğretmenlere de posta koyarlar. okul başkanlığı için ilk onlar aday olur.
+en iyi yönü, herkes saygı gösterir.
-en kötü yönü, hasımları çoktur.

sportmen çocuk: her öğlen teneffüsünde futbol, basketbol, voleybol oyunlarından birini oynarlar. halı saha maçları alırlar başka okul veya sınıflardan, genelde kaptan rolü üstlenirler(ağır abi izin verdiği kadarıyla).
+en iyi yönü, okul takımındadırlar. derslerden yırtarlar antrenman oldukça.
-en kötü yönü, sık sık derslerden yırttıkları için ders notları düşüktür(beden eğitimi hariç).

aşk kızı-aşk çocuğu: aşık oldukları biri vardır, onsuz yaşayamayacaklarını sanırlar(ki eminim şimdi çoğu gülümseyerek hatırlıyordur o yıllarını). sınıfta bazen ağlarlar sıraya kafalarını koyup. kızların bazen bayıldığı bile görülmüştür.
+en iyi yönü, aşk duygusunu tatmışlardır.
-en kötü yönü, aşk duygusunu tatmışlardır.

sınıfın ayakçısı: tüm erkekler sözünü geçirir bu çocuğa. yumuşaktır. sürekli ezilir garibim. ufak bir ters hareketinde, agresif davranışında direk tokat yer ve eski haline çevrilir. herkes kantine onu gönderir.
+en iyi yönü, herkesle araları iyidir.
-en kötü yönü, aralarının iyi olduğu herkesin ayak işlerine bakarlar.

makaracı çocuk: dersle ufaktan yakından alakaları yoktur. her konuyla ilgili espri yapabilme kabiliyetleri vardır. arka sıraların vazgeçilmez ismidir. ders kaynatma konusunda üstlerine yoktur. arka sıralardan kikirdeme sesleri geliyorsa bilin ki nedeni yüzde doksan bu çocuktur. öğretmenler onları dersin huzurunu bozan çocuklar olarak görseler de özellikle bayan öğretmenler sempatik bulurlar bu çocuğu.
+en iyi yönü, neşeleri hep yerindedir.
-en kötü yönü, karne günü hariç.

suskun kız: sürekli en ön sıralarda otururlar. dersleri pür dikkat dinlerler. her ödevi eksiksiz yaparlar ve öğretmene ödev verdiğini hatırlatırlar(uyuzlar). okuldan eve, evden okula giderler. genelde çirkin olurlar. arada bir "susun da ders dinleyelim!" cümleleri dışında hiç konuştukları görülmemiştir. dersleri iyidir ama kopya da vermez orospular.
+en iyi yönü, güzel bir üniversitede güzel bir bölüm kazanacaklardır.
-en kötü yönü, ot gibi yaşadıktan sonra odtü'de okusan ne olur.