bugün

akıllı telefon alacaklara tavsiyeler

smartphone da denilen akıllı telefon alacaklara yardımcı olması sebebiyle verilecek tavsiyelerdir.

symbian mı android mi os işletim sistemli karar vermek zor. nokia nın symbian da inat etmesi, android in açık kaynak yazılımı sayesinde sürekli ve hızlı gelişmesi
ancak nokia kadar dayanıklı modellerin üretilememesi, ıphone telefonların ise pahalı olması sebebi ile kafalar karışıktır.

nokia akıllı telefonların özellikle multimedya özellikleri genelde ortalama üzeredir ve dayanıklıdır.symbian 3 veya anna, belle yazılımları ise uygulama, oyun desteği açısından geri kalmaktadır.

samsung akıllı telefonları , son sürümleri özellikle yüksek donanım ve yazılım içerir ancak telefonları maalesef çok ta uzun ömürlü olmayabilir. malzeme kalitesi hakeza.android olması avantajdır.

ıphone orta sınıfa pek hitap etmez fiyatını korur. nokianın bir çok modeline göre multi medya özellikleri düşük kalabilir (kamera gibi) ancak dayanıklı ve uygulama çeşitliliği çok fazladır.

huawei akıllı telefon piyasasında türkiyede yeni yeni ağırlığı koymaya başlayan çinli firmadır. çok fazla modeli yoktur ancak Huaweis Ideos X5 U8800 modeli ile fiyat performans açısından uygundur.
android destekli ve orta üzeri donanımı ile firmanın sırtlayıcısıdır. nokia kadar kamera, radyo vb multi medya desteği sunmaz.

htc akıllı telefonları da android işletim sistemine sahip olup piyasada oldukça ses getirir. biraz donanımlı ürünleri ise yüksek fiyatlıdır.
ve bunu dışında lg, blackberry , sony vb bir çok akıllı telefon pazarda kendisine yer edinmeye çalışmaktadır.

nokia nın androide yaklaşmaması ve symbian sistemlerin uygulama desteği olarak çok geri kalmaları tüketicileri, nokia kadar uzun ömürlü ,multi medya özelliği olmayan ancak uygulama desteği fazla olan
telefonlara yöneltmiştir. ve türkiye de pazar payını da düşürmüştür. yeni bir telefon alacak kişinin neyi istediğini tam olarak bilmesi gerekiyor. buna rağmen hepsini bir arada bulması zor gözüküyor.
güncel Önemli Başlıklar