bugün

menderes niye asıldı

cahil arap bozması Türk düşmanlarının gayri meşru ilişkisi olan üzerine bir de Türk kızlarını ailelerini amerikan ailesine göre düzenlemek isteyip Amerika'ya pazar yapabilmek için amerikan kültürünü dergilerle yayımlarla yayınlarla filmlerle ülkeye sokan adnan menderes üzerinden dindardı o yüzden diye uydurdukları durumdur.

Askeri işbirliği meselesiyle Türkiye'yi tamamen pazar yapma Üretimini yok etme meselesi tamamen alakalıysa ne güzel zaten sovyetler batılılarla işbirliği halindeyken 2. dünya savaşında tamamen batılılara pazar oldular değil mi?. lakin ben hala anlayabilmiş değilim Minarelerde Allah'u ekber allah'u ekber yankılanırken Türk kızlarının oğlanlarının amerikan kültürüne alıştırılmasında pazar haline getirilmesinde dindarlık nerdedir? Şeklen güzel tabi Allah'u ekber sesleri kamuflaj için ideal tıpkı Camileri kilise yapan mahalle arasında kilise sayısında patlama yaptıran Tayyip'in dindarlığı gibi.

bu nesnel gerçekleri yanlışlayabilecek olan varsa yanlışlasın bakalım. Lakin yanlışlayamazlar Sonra Allah'u ekber Allah'u ekber tuttururlar.
güncel Önemli Başlıklar