bugün

point blank

counter strike benzeri online oynanan bir oyun. Gayet zevkli efenim kendisi. Maç yaptıkça xp kazanıyorsunuz ve rütbe atlıyorsunuz. Aynı zamanda ekstra xp kazanmanızı sağlayacak olan görev kartları var. Bunları oyunda kazandığınız puanlarla satın alıp görevleri yaparak xp kazanabilirsiniz. ( Her maç sonrasında oyun size performansınıza göre bir miktar puan para veriyor ) Rütbe atladıkça alabileceğiniz silahlar fazlalaşıyor , yeni silahlar açılıyor. Ayrıca görev kartlarını bitirdiğinizde size madalyalar vermekte. Ünvan kısmından bu madalyaları farklı ünvanlarla değiş tokuş edebilirsiniz ( madalyaların hiç bir işe yaradığı yok. sadece kart bitişinde size veriliyor. amacı da ünvan alırken kullanmanız )

Aldığınız ünvanlar size ekstra özellikler sağlıyor. + isabet , + hız vs. vs. ayrıca yeni silahlar almanıza da olanak sağlıyorlar. Oyunun bir diğer para birimi de NG. Bu dışarıdan cep telefonu vs. ile para yükleyip rütbe atlamadan ileri rütbe silahları süreli olarak almanıza olanak sağlar. Ayrıca oyundaki karakterleri de alabilirsiniz. Ki bayan karakterler genelde daha hızlı ve daha zor ölen karakterler oluyor.
Aynı şekilde koruma kaskı vs. de alabiliyorsunuz. Ancak dediğim gibi süreli. Tüm silahları puanlarınızla alıyorsunuz. Oyunda yeni iseniz ve sniper modunda oynamak istiyorsanız öncesinde alışveriş kısmından bir sniper almanız gerekmekte.

Oyunun bir diğer güzel yanı da klanlar. Kendi klanınızı kurabilirsiniz ya da mevcut bir klana katılabilirsiniz. Oyunda klan savaşları için ayrı bir server bulunmakta. Bu kısım klanların birbirleri ile kapışmaları için ayrılmış durumda.

gelecek olanları bekleriz *