bugün

3 mayıs ın anlam ve önemi

EN büyük Türkçü, yalnız adam Mustafa kemal'in gerek hayatında gerekse Tanrısına kavuştuktan sonra bir yerlere çöreklenmiş Üstad Attila ilhan tabiriyle Tanzimatçı, taklitçi dalkavuklara karşı MUstafa Kemal'in Türk Ülküsünü savunan binlerce entelektüel Türk gencinin tek yürek olduğu gün olmasından dolayı çok önemlidir.

Bugün Bu ülkede Türkçü! yani gerçek Mustafa Kemal'den, Bahsedebiliyorsak, Bugün bu ülkede Ne mutlu Türküm diyene sözü hala edilebiliyorsa, bugün Türk demek Türkçe demek ise Sözün başındaki gibi, Taklitçi, tanzimatçı avaneye karşı yiğitçe duran binlerce gencin ve Tabutluklarda yatan Atsızların, Toganların, Sançarların sayesindedir.

işte bu yüzdendir ki Türkçülük günü! 3 Mayıs kutlayanlar veya 3 MAyıs'ı hatırlayanlar desek daha doğru olur bugünün önemini çok ama çok iyi bilmelidir. Bununla beraber hiçbir şekilde siyasi manevra da olsa Milliyetçilik günü, bayramı olarak kutlanamaz. Türk Milliyetçiliğinin adı Türkçülüktür, En büyük Lideri Mustafa Kemal Atatürktür, Cumhuriyette Türkçülüğün inşaasında rol almış en büyük Düşün adamı Yusuf Akçuradır, Babası Gökalptir, Kürşad'ı da Atsız, Avukatı da Mahmut Esat bozkurt, Mareşali Fevzi çakmaktır.