bugün

meme yalamak

ekseriyet olarak cinsel ilişki esnasında yapılan eylemlerden biri olup karşı cinsi tahrik etme konusunda oldukça etkili olan davranışlardan biridir. erkekler açısından düşünürsek, erkekler kadınların memelerini yalamayı severler. tabii burada bu organın büyüklüğü de alınan zevki yapan açısından değiştirebilmektedir.
bununla beraber nasıl yapıldığı da çok büyük bir önem arz etmektedir. bunu yaparken fazlaca sert ya da fazlaca sakin olunmamalı, ortası tutturulmalıdır.
ve daha da önemli olan şey ise dil hareketleridir. aç bir kuzunun annesinin memelerini çekerken ki kadar istekli, bir mektup zarfını yalarkenki kadar da ince ve titiz olunmalıdır. ama bu kişiden kişiye göre de değişebilir tabii ki.
her cinsel eylemde olduğu gibi burada da iç güdü, akıl ve karşılıklı haz algılarının birleşiminin eylem esnasında dimağlara hakim olması gerekmektedir.
olayın teknik yönüne bakar isek, bu eylem yapılırken doğal olarak eller boş durmamalı, partnerin değişik noktalarında gezinmelidir. tercihen el ile iki memeyi birleştirip ortası yalanabilir veyahut bir teki yalanıp diğeri sıkılabilir. oldukça eğlenceli bir eylemdir. ön sevişme esnasında uzun tutulması ana seksi daha da zevkli kılabildiği gibi başlı başına da güzel bir haz kaynağıdır.
bi de kadınlar için düşünelim: zaten erkeklerin en çok tahrik olduğu noktalardan birisi de meme uçlarıdır. kadınlar bu eylemi olabildiğince ateşli bir biçimde yaparak partnerlerini çıldırtabilirler. ancak fazla uzun tutulmamasında da fayda vardır. örneğin 5-10 saniyelik bir seansın ardından dil göğsün farklı noktalarında gezinmeli ve tekrar meme uçlarına yönenilmelidir.
(bkz: kolay gelsin)

zorunlu ekleme: iş bu entry nin hiç bir bilimsel, deneyimsel ya da fikirsel dayanağı olmayıp sallamasyon şeklinde tamamen götten uydurularak kaleme alınmıştır.