bugün

günde 97msj atan kızın senden hoşlanmıyorum demesi

orijinali; ''günde 97 mesaj atan kızın senden hoşlanmıyor demesi'' olan başlıktır fakat malum karakter sınırı.

olayın özü, yeni tanışılan ve mesajlaşmaya başlanılan hatun kişisinin, gsm operatörlerinin 9 tl ye binlerce mesaj kampanyasıyla aldığı mesajları bitirmeye ant içmesi ile başlayan ve ben denizin hayallerinin suya düşmesiyle son bulan bir mini dramdır.(mini dram ne la)

sabahın 8inde durduk yere ''napıyosunnnnn:)'' şeklinde başlayan mesajlaşma, gecenin 2sine kadar gün içerisinde yaşanan olayları anlatan ve ''şimdi yemek yemeye gidiyorum, yedim çok güzeldi, sen de buraya gelmelisin, of şu elbise süper yaaa'' diye devam eden mesajlaşma şeklidir.

aslında çoğularına göre normal karşılanabilen bu 97 mesaj, benim için abestir çünkü mesajlaşmaktan çok arayıp konuşmayı seven biriyimdir, en fazla sevgilimle günde 34 kere mesajlaşmışımdır, onun da çoğu telefonu açmadığı için kavga etme olaylarımızdır.

neyse sonuç olarak 17 gün boyunca günde ortalama 97 mesajla geçtikten sonra ben artık hatun kişisinin benden hoşlandığını düşünmekteydim, bu düşüncem sadece 97 mesajla alakalı değil, hatunun her boku benimle yapmak istemesine ve sürekli üzerime düşmesiyle de desteklenmekteydi ayrıca buluşma anlarında hissedilen samimiyet ve alkollü anlarda gelen minik öpücükler de cabası.

17. günün sonunda saat 02.35 gibi mesajlaşırken artık gerekeni yaptım ve ondan beklentilerimi dile getiren bir mesaj yazdım ve beklemeye başladım, fakat hatundan gelen son mesajı aynen şu şekildeydi;

''nası yani ya?''

nası olcak amk eğer mesaj olayını hiç kullanmayan ve sevmeyen birine günde 97 mesaj atarsan o da hoşlanıldığını zanneder bire gerizekalı,

ha sen bu mesaj olayını çevrendeki tüm erkeklere uyguluyosan ki 5 kişi olsa; günde 97X5=485 eder, oha, çüş, drupppss derim.

90 dan sonra doğan hatunların bu mesajlaşma modası beni gerçekten derinden etkiledi, gece gece başladığım konuyu bağlayamadım bile,

sonuç olarak artık o hatun bana mesaj atmıyo, bardağın dolu tarafı; sabah akşam çıtır çıtır mesaj yazmaktan kurtuldum, ohh.

not: 97 mesaj herhangi 3 gün boyunca gelen mesajların ortalamasıdır.

not2:''birader niye mesaj attın, yüz yüzeyken söyleseydin'' diyenler için; o gece kafam çok güzeldi hacı demek istiyorum.

not3:''kim bilir nasıl bi mesaj yazdın?'' diyen hatunlara; gayet iyiydi ve ona karşı olan duygularımı güzel bir dille mesaja alıyodu, derim.

not4: buraya kadar okuyan oldu mu la? varsa bi mesaj atsın merak ettim.