bugün

erkeklerin aşık olma belirtileri

henüz doğruluğu ispatlanmayan belirtilerdir.
örnekler kendimdendir.kızlara ithafen yazılmıştır efenim.
1-)aşık olduğumuz zaman ve bu saf bir aşk ise gözlerimizden hemen anlarsınız.öyle hoşlanma felan değil bildiğin gerçek aşk lan.ciddi diyorum gözlerimize bir kez bakın anlayacaksınız.

2-)eğer gerçekten aşık isek sizleri etkilemek için herşeyi yaparız.yani örnek vermek gerekirse bilmediğimiz bir konu üzerinde bile çok bilmişlik yaparız.lütfen rica ediyorum bize bu gibi durumlarda soru sormayın.çünkü zaten pek birşey bilmiyoruz siz sordukça zor durumda kalıyoruz.

3-)kendimizi sizden zeki olduğumuzu göstermek için herşey yaparız.siz "a" derseniz biz "b" deriz ve açıklamasını yaparak olaylara farklı bir bakış açımızın olduğunu size göstermek isteriz.

4-)sık sık espri yaparız yada yapmaya çalışırız.sırf espri yapamadığı veya yapsada kız gülmediği için ne cevherler kaybettiniz bu yolda tahmin bile edemezsiniz.onun için espri yapıyorsa mutlaka gülün.

5-)sizi daima korumaya çalışırız.mesela size biri baktığında kesinlikle hissederiz.eğer yanınızda bir erkekle dolaşıyorsanız(kardeş veya baba değil tabi ki) ve yanınızdan başka bir erkek geçtiği zaman o erkeğe,yanınızda ki erkek düşmanca bakıyorsa %99 size aşıktır.

6-)yanınızda asla aşırı gülmeyiz.neden mi?çünkü yanınızda daha ağır durarak size karşı üstünlük kurmaya çalışırız.yani siz gülebilirsiniz ama biz sadece tebessüm eder yada karizmatik bir şekilde(avrupa yakasında ki kubilay tarzı)bir kahkaha atarız.

7-)aşık olduktan sonra genelde gömlek giyeriz.yani aslında bu tartışılabilir ama genelde böyledir.çünkü gömlek erkeği daha karizmatik,daha yapılı,daha büyük gösterir.vay efenim öyle değil ben t-shirt giyerim diyenler olacaktır onlarada saygı duyarım.

8-)ses tonumuzu kalınlaştırırız.çünkü kalın ses tonu daha vurgulu,daha ilgi çekicidir.

bu maddelerin altısı yanınızdaki erkeğe uyuyorsa bilin ki %90 size aşıktır.ayrıca yazıyı bitirmeden önce size tavsiye.aşık olduğunuzda biraz daha sakin olun.nedense aşık olur gibi olduğunuzda ve duygularınızdan emin olmadığınız zamanlarda aşırı derecede saldırgan oluyorsunuz.sürekli laf söylemeye çalışmalar,hareketlerde tutarsızlık felan komik oluyorsunuz yapmayın lütfen.duygularınızı hayatınız gibi akışına bırakın erkekleri düşman olarak görmeyin,tek tip olarak değerlendirmeyin.