bugün

yahudi düşmanlığı

Yahudi kelimesini her ağzına alana yapıştırılmak için hali hazırda bekletilen Yahudi düşmanlığı olarak çevirdiğimiz antisemitizm kelimesini** anti siyonizm kelimesi ile sürekli karıştırma çabası gösterip bilinçli olarak ikisinin aynı manaya geldiğini savunanların aksine asla antisiyonizm ile karıştırılmaması zaruri olan bir kelimedir antisemitizm.

Çünkü antisiyonist demek siyonizmi reddeden,siyonizme karşı çıkan demektir. siyonizme karşı çıkmak ise kökten dinciliğe, dini taassubunu başkalarını rahatsız edecek* şekilde ileri* götüren bir zihniyetin, ırkçılıkta, faşistlikte sınır tanımayan bu zihniyetin savunduğu piskopatlıkları savunmamak,uyguladıkları insanlık dışı yaptırımlardan da rahatsız olmaktır.

antisiyonizm, bu zehirli zihniyetin oyunlarına alet olmadan ve siyonizm illetinin ayrımcı kimliğini çok iyi tahlil ederek kandan ve kaostan beslenen, ana besin maddesi kan ve kaos olan, 7 den 70 e tüm dünya nufusunun* aşina olduğu kana susamış siyonist israil devletine ve sergilediği insanlık dışı politikalara karşı olmaktır.

Kanımca bu iki kelime arasındaki ince noktayı iyi tespit etmek gerekmektedir. Yoksa kendisi de yahudi olup antisiyonist olan sayısız yahudi vatandaşına**da antisemitist demiş oluruz dolayısıyla saçmalamış ta oluruz zira hem yahudi olup, hem antisiyonist olup hem de kendi ırkını dinini milletini toptan reddeden duyulmamıştır.

Peki Bu iki kelimeyi niçin bir özellikle karıştırma çabası var? Çünkü siyonistler ve yahudi lobileri tarafından, siyonizm karşıtlığının, yahudi karşıtlığı manasına geldigini savunulmasıyla, mevcut olan direnci kırıp kimsenin ağzına yahudi kelimesini almamasını sağlamak suretiyle yapılan katliamların hoş görülmesini sağlayarak, kimsenin tepki göstermemesini temin ederek amaca bir adım daha yaklaşabilme çabası güdülmektedir.

bir takım insanların kendilerini otomatikleştirerek, göz göre göre yaşanan soykırımdan rahatsız olan her insana antisemitist yaftasını yapıştırmadan önce kendilerine sormaları gereken bir soru var. bu arkadaşlar kendilerine önce acaba ben, kendilerini yeryüzünün efendileri olarak görüp kendi ırkları dışındakileri ise tanrı tarafından kendilerine hediye edilmiş köleler olarak bakarak buna yürekten inanmış olan ve buna göre de yaşayan bu yobaz zihniyete karşı çıkıyormuyum? diye sormaları gerekiyor.*
güncel Önemli Başlıklar