bugün

ayakta işemek

Ayakta işemenin dayanılmaz cazibesi

Erkeksiz tabiatın ve hayatın kadınlara kazandıracağı tek rahatlık, erkekler gibi ayakta çiş yapamama ezikliğinden kurtulmaları olacak.

Hani erkekler, ayakta çiş yapmak, mevsim kış ise kar üzerinde çişiyle adını yazmak,Ayakta kot elde şişe, erkeklik bu değil kızım, erkeksen ayakta işe!diye kadınlara hava atıyorlar ya.

Cinsel anatominin Piri Reisi Ferud, kadınların çocukken Benim neden pipim yok, neden ayakta çiş yapamıyorum..diye komplekse kapıldıklarını söylüyor; feministler de erkeklerle yarışmak için kahvehanelere baskın veriyorlar, ayakta çiş yapmanın yollarını arıyorlar ya.

işte, dünyada erkek kalmadığında kadınlar bu dezavantajın ezikliğinden kurtulmak dışında bir faydasını görmeyecekler.

Aslında bu eziklikten kurtulmaları için ingiliz bilamadamlarının “erkekler yok olacak palavrasının doğrulanmasını beklemelerine gerek yok. Çünkü, erkek bilimciler kadınlara erkekler gibi ayakta çiş yapma imkânı veren aleti de keşfettiler. Batı ülkelerinde yıllardır kullanılıyor.

Kanadalı bir firmanın ürettiği ayakta işeme aleti, büküldüğünde huni haline gelen bir kâğıttan ibaret.

Sihirli koni denilen tek kullanımlık alet, erkekler gibi ayakta çiş yapmak isteyen kadınların yanı sıra, genel tuvaletlerde klozetlere oturmaktan çekinenlere de tavsiye ediliyor.

Sihirli koni, üç ay önce Türkiyeye de geldi. Cinsel kimlikleriyle yetinmeyip erkekler gibi ayakta çiş yapmaya heves eden kadınlardan yolunu bulmak isteyen uyanıklar, ilk partide 165 bin adet ithal ettiler. Üçlü paketin hediyesi 2,5 lira. Paketin üzerinde Bayanların tuvalet ihtiyacına, ayakta pratik hijyenik çözüm yazılı. Uyanıklar, 2 milyon kadına satma hayalindeler.

Hürriyet gazetesinden Şermin Sarıbaş ve Ebru Çapa, sihirli koniyi denemişler, Son derece fantastik diyorlar. Bir gazete okuru kadın da Bunu da yaptım ya, bu dünyadan artık gözü açık gitmem demiş; erkeklerin bir kalesi daha düştü diye nerdeyse zil takıp oynayacak.

Hanımlar gene de erkekler kadar hızlı çiş yapamamaktan şikâyetçiler. Çünkü, çiş yapmak için pantolonu indirmek zorundalar. Erkeklerinse fermuarı çözmeleri yeterli. (Hürriyet, 29 Mayıs 2005)



Ayakta işemek mekruh!

Ayakta işeme hızında erkeklere yetişseler bile ben, kadınlara sevinmekte acele etmemelerini tavsiye ederim.

Çünkü, burası Türkiye! iktidarda islamcı bir parti var. Ayakta işemenin günah boyutu da var.

Gerçi istanbul Müftülüğünün Alo Fetva hattından sihirli koniye onay çıkmış. Telefonla fetva evliyaları, tuvalete, Allahım! Pislikten ve pis olmaktan sana sığınırım diye dua edilerek sol ayakla girilmesine, sağ ayakla çıkılmasına, ayakta işenmemesine, ancak hijyen gibi zorunlu durumlarda ayakta işenebileceğine fetva vermişler; ama konu Alo Fetva hattının tekelinde değil.

Meğer Ayakta işemek erkekliğin şanındandır! derken kendi kendimizi kandırıyormuşuz da haberimiz yokmuş.

Meğer, salt kadınların değil erkeklerin de ayakta işemesi caiz değilmiş de haberimiz yokmuş.

Meğer,Ayakta kot elde şişe, erkeklik bu değil kızım, erkeksen ayakta işe!diye kadınlara hava atarken ne günahlar işliyormuşuz da haberimiz yokmuş.

Bereket, Çorum iskilip Müftüsü Cahit Erdinç var.

Medyanın yalancısıyım, Müftü Cahit Erdinç, cuma vaazında, ayakta işemenin mekruh olduğunu söylemiş; AKPli Belediye Başkanı Orhan Öztürk de, halkın ayakta işeyerek günah işlememesi için bu ay başında belediye tuvaletlerindeki pisuvarları söktürmüş. Medyadaki günahkârların belediye başkanının üzerine bir su dökmedikleri kaldı. Sonuçta, Başkan, tamirat bahanesini ortaya atmış.

ilahiyatçılar, Peygamber zamanında ayakta işendiğinde elbiseye de sıçrayacağı, bu durumda kılınan namazın kabul olmayacağı gerekçesiyle ayakta işemenin caiz sayılmadığını, çömelerek işemenin tavsiye olunduğunu, bugün ise pisuvarlarda sıçrama tehlikesinin bulunmadığını söylediler.

Sonuç, iskilipte pisuvarlar yerine takılacak, vatandaş ayakta işemeye devam edecek...

Ah başkan ah !Senin yaptığını Çorumlular yapmaz diyeceğim; ama neyleyim, sen de benim gibi Çorumlusun.

Burası da Türkiye !

Feministler de erkekler yok olduğunda ayakta işeyememe ezikliğinden kurtulacaklarını sanma sevdasının boşa çıktığına yansınlar !