bugün

sözlük yazarlarının başından geçen ilginç olaylar

-yani aslında böyle entrikalar bana gelmez, sana da gelmemeli. eğer bir kurum veya kuruluş, insanlara hizmet için varsa aralarındaki hiyerarşi sikime kadar kanka. öyle yani.
+haklısın aga da işin içinde kız arkadaşım olunca gözüm bişey görmedi şimdi, ne yapayım ? zaten göt kadar bir şehir burası.
-haklısın kanka haklısın. ama sen ben gibi adamlar böyle gaza gelirse nereye gider ki bu üniversite ortamı ? kim nasıl yarar sağlayabilir ki faliyetlerden. sikmişim entrikasını, kim kimle tokmaklaşmışını, otunu, bokunu.
+doğru söylüyosun.
-tabii doğru söylüyorum. ne olmuş yani senin sevgilinle en yakın arkadaşın çıktılarsa ? öğrenci klübünün üyelerinin sikinde mi ?
+ama şimdi şöyle bişey var..
-sus it sus! konuşma! siktir git şimdi burdan.
+ama kanka..
-siktir git lan!

'siktir git lan' demiştim fakülte başkanına. fakülte başkanı da onun çok taş sevgilisi de sikimde değildi. siktirip gittiler. bende dark tranquillity açıp kafa salladım son biramda. sonra yattım. fakat paranormal activity'nin etkisinden hâlâ çıkamamıştım. rüyamda sikim sokum irkilmeler yaşadım. gecenin 4'ünde dışarı attım kendimi. midemde çılgınlar gibi bir açlık hissi, hafif çileyen bir yağmur, açık sandviççi yollarını aşınlıyorum. yolda bir abla çıkıyor karşıma.

-iş görcen mi ?
+ney?
-iş. iş görcen mi ?
+haaa o mesele.. yok abla sağolasın.
-gel genç gel. ne yakışıklıymışsın sen...
+ablacım..heheh, cidden yakışıklı mıyım ?
-kurban olsun kızlar senin kara kaşına... gel benlen.
+ehehe.. yok abla yok sağol.
-gel buraya len yemicez gel buraya. kaç paran var ?
+valla abla bi' sandviç param var onla da açık büfe arıyorum yani hiç zamanı değil.
-olsun. gel.

"anan yaşındayım, söz dinle; hatrım kalır, onçün lütfen sik beni"

bu ahir ömrümde duyduğum en ilginç cümle idi.
güncel Önemli Başlıklar