bugün

sözlük yazarlarının itirafları

artık çok geç! başlığın cazibesine kapıldım bile...

- takriben bir saat önce bir kase yoğurt, ondan az önce de bir bardak süt içtim. neyim var güzel insanlar, uyuyamıyorum.
- esasen bu uyku büyük bi sorun. en son geçen pazar adam gibi uyku çektiğimi hatırlıyorum. onun dışında 3,4 saat..
- hastayım. aslında test sonuçlarımı henüz bilmediğimden ne derece hastayım bilmiyorum. ama hastaneye git gel, serum ye, kan ver derken sol kolumu gerçekten görmek istemiyorum. uykusuzluktan gözlerimin altı da mor. al sana bağımlı tipi genç.ıyyk!
- ve bugün hayatımın ayarını yedim hiç beklemediğim bir insandan. öyle böyle değil ama... ezberimi çok pis bozdu herifçioğlu. tavan yapmış egomu aldı öyle bir alaşağı etti ki, sözleri kulağımda hala. kimseyi cepte sanmayın güzellikler...hoş öyle bir felsefeniz hiç olmasa daha iyi de..
- öksürürken artık insanları rahatsız ettiğimi hissediyorum. çok fena bi durum bu. sırf bu yüzden dersten çıktım bugün.
- ders demişken bu sene çok zorluyorlar ve ben aksine bu sene çok sosyalim. çalışkan bi arkadaş, eküri istiyorum.
- geçen ay en yakın arkadaşımın doğum günüydü. üç kişiyiz. sevgilisi toplamda 500 tl(beş yüz lira) değerinde bir çanta ve cüzdanı, akmerkez de sıradan bir günmüş gibi "hediye" olarak verdi. lanet gelsin size dedim, içimden. yakın arkadaşımla durumumu gözden geçirmeye karar verdim.
- en yakın arkadaşımla konuşmuyorum.
- yarın 6 saat dersim, görüşmem gereken 2 insan ve uyuyabileceğim[umarım] 3 saatim var. hiçbir şekilde 40 sayısına ulaşamıyoruz öyle değil mi?